TDJ Rundkørsel 

Tel.: 9746 8222

 TDJ gummi rundkørsler 

Effektiv trafikregulering 

 Økonomisk løsning

Holdbar kvalitet 

 

 

trafikgummi.dk - Rundkørsel i gummi, der er element opbygget.
Monteret med kraftige katteøjne, som øger synligheden

TDJ gummi rundkørsel forbedre trafiksikkerheden og trafikafviklingen. Denne mini rundkørsel er velegnet i t-kryds eller mindre kryds. 
TDJ gummi rundkørsel er med til, at mindske hastigheden, skabe øget opmærksomhed og afvikle trafikken med fokus på tilstødende trafik.

 

Trafikgummi.dk - mini rundkørsel med pullert i midten. Trafikgummi.dk - minirundkørsel med glasreflektor/katteøje Element til trafikgummi.dk's rundkørsel set fra oven.


TDJ gummi rundkørsel er meget enkel at montere. Rundkørslen leveres i 8 sektioner, som enkeltvis placeres, hvor de ønskes monteret Herefter skrues de enkelte sektioner fast i underlaget. Det kan være en fordel både, at lime og skrue sektionerne fast, således at de ikke kan vride ved overkørsel med tunge køretøjer. Vi vejleder gerne omkring korrekt montering.

Etableringen af en TDJ gummirundkørsel koster væsentlig mindre end en traditionel rundkørsel. Anskaffelsesprisen er meget lavere, og omkostningerne til selve monteringen er meget minimale. Økonomien ved brug af denne type gummirundkørsel gør den til en interessant løsning. Sammen med fleksibilitteten ved at kunne afmontere, og omplacere rundkørslen, hvis der bliver behov for det. 

TDJ gummirundkørsel er fremstillet i rød/brun eller sort vulkaniseret jernarmeret gummi.  Den er klart synlig i mørket pga. glas relektorer. Samt synlige reflekterende refleksbånd, som er indlejret i gummiet for, at sikre refleksens holdbarhed. TDJ gummirundkørsel er UV, varme og kulde resistent. Hvilket i praksis betyder, at den er særdeles holdbar, og ikke forgår pga. af de omskiftelige danske vejrforhold. Her er sikkerhed for en rundkørsel, som kan holde i rigtig mange år. 

   

Eksempel på hvor minirundkørsel i asfalt med lav synlighed.
Asfalt minirundkørsel, med lav synlighed.

Trafikgummi.dk - kraftigt øget synlighed med rundkørsel i rødbrun trafikgummi med reflekser.
Kraftigt øget synlighed og effekt, med trafikgummi.


Her kunne der med fordel benyttes en TDJ gummirundkørsel. En TDJ gummirundkørsel vil være væsentlig mere synlig, og den lille  forhøjning fra 3 til 12 cm vil minimere antallet af "bløde" og farlige venstre sving.

TDJ gummirundkørsel kan monteres direkte på underlaget, og kræver ikke nogen yderligere opbygning med sten eller andet.

TDJ gummirundkørsel er monteret med reflekser og glas reflektorer - det har en agtpågivende virkning.  

Det er muligt for tunge køretøjer, at køre hen over rundkørslen, når det er nødvendigt.

Tdj trafikgummi - Rundkørsel ved Ferslev
Trafikgummi.dk's Rundkørsel i gummi.        Monteret ved Ferslev.


Let og hurtig at montere, og meget synlig.   Monteret i  Ferslev.


Regulering af  trafikken med Rundkørsel og pudebump fra Trafikgummi.dk

 


Kontakt os og få et
uforpligtende tilbud


Birgitte Petersen
Salgskoordinator
Mail: birgitte@tdj.dk
Tlf.: 97468222

 

TDJ TRAFIKGUMMI Rundkørsel dataark

  KLIK FOR DATA ARK

 

MINI RUNDKØRSEL OG STØJ

TDJ TRAFIKGUMMI minirundkørsel

Rundkørsel med flere tilkørsler, kan monteres med skilt, lys eller pullert i midten af TDJ gummi rundkørslen. Meget støjsvag ved eventuel overkørsel.

PROJEKTERING-RUNDKØRSEL

 

TDJ gummirundkørsel kan også etableres med TDJ helleanlæg og gummikantblokke. En solid og holdbar løsning.

ØKONOMI TDJ RUNDKØRSEL 

En TDJ Gummirundkørsel koster væsentlig mindre, at anskaffe og etablere end en traditionel rundkørsel. Kontakt os for yderligere information og pris

TDJ TRAFIKGUMMI HOLDBARHED 

Rundkørsel der er element opbygget og i gummi. Trafikgummi.dk

Trafikgummi har været brugt i bl.a. Europa i mange år. Det er en fleksibel, velkendt og holdbar løsning. TDJ Trafikgummi er kendt for sin høje kvalitet, og har været på markedet i mere end 25 år. Oventående TDJ gummirundkørsel er etableret for 4 år siden. Her monteret med sten omkring, dette er dog ikke nødvendigt.