TDJ Helleanlæg / fartchikaner af gummi

Anlægsomkostningerne ved etablering og vedligeholdelse af traditionelle anlæg er idag en væsentlig økonomisk faktor. TDJ helleanlæg kan etableres på ganske kort tid. Elementerne er lette at håndtere, og skrues blot i underlaget – herefter er anlægget færdigmonteret. TDJ helleanlæg kræver ingen løbende vedligeholdelse.

TDJ Standard
Helleanlæg

Vi har haft stor succes med vores helleanlæg rundt omkring i Danmark. Den bliver oftest brugt som indsnævring af vejen. Mulighederne er dog mange, da den kan tilrettes efter specifikke ønsker.

80x80x10cm
Mini helle med pullert fra trafikgummi.dk

TDJ Minihelle

Dette helleanlæg er helt nyt på det danske marked. Det ligner meget vores standard helleanlæg, men er mindre. Denne type er ideel til mindre veje. Ligesom vores andet helleanlæg kan denne også udformes, så den passer til specifikke ønsker.
50x50x10cm

TDJ Helleblok

Vores helleblok anvendes ofte på små veje. Den bruges bl.a. til opdeling af vejen og vejbanerne. Denne kunne f.eks. også bruges i forbindelse med sektionsopdelingen og gør, at man kan regulere på længden.

50x50x12cm

TDJ Skiltebeslag

Vores nyeste opfindelse gør det hurtigt og nemt, at montere et skilt på vores helleanlæg. Vi har stor succes hos kommunerne med dette beslag. Det gør arbejdet meget nemmere ved montering af helle og skilt.

skiltebeslag

Fartdæmpning uden bump - indsnævring vil altid sænke farten

TDJ Helleanlæg med kunststofpullert fra trafikgummi.dk - indsnævring of fartdæmper

Etablering af TDJ helleanlæg med TDJ pullert montereret i Nakskov, Lolland Kommune. Man kan tydeligt se den store betydning. Hellechikanerne påvirker trafikanterne til at sænke farten.

Måling før montering

Periode: 8/4-16 – 15/4-16

Antal køretøjer: 31627

85% fraktil 52,9 kmt.

Over de tilladte 50 kmt. : 24,88%

Måling efter montering

Periode: 14/9-16 – 21/9-16

Antal køretøjer: 21824

85% fraktil 38,9 kmt.

Over de anbefalede 40 kmt.: 12,09%

Økonomiske løsninger med lave driftsomkostninger.

TDJ helleanlæg af gummi er kommet stærkt ind på det danske marked. Flere af vores kunder har mange års erfaring med TDJ helleanlæg. F.eks. kan vi nævne Hjørring, Viborg og Holstebro Kommune, som har sat disse smarte løsninger op.

TDJ Mini helle fra trafikgummi.dk - tåler overkørsel af lastbil

Tåler overkørsel af lastbiler

TDJ Helleanlæg med kunststofpullert fra trafikgummi.dk
TDJ Helleanlæg fra trafikgummi.dk - skrå vinkel

TDJ standard helle – skåret til.
Holstebro Kommune

TDJ standard helle brugt i Viborg Kommune


Fordele der er til at få øje på!

Kraftige reflekser gør TDJ helleanlæg mere synlige end andre løsninger af beton eller metal.

Gummi er skånsom overfor både store og små trafikanter. Små bilister får ikke de samme skader, som hvis hellen havde været lavet af et hårdt materiale.

Hvis store tunge køretøjer kører henover TDJ helleanlæg, undgås de kendte skader, hvor kantblokken og chaussésten presses skæve. TDJ helleanlæg absorberer belastningen. Helleanlægget bæres oppe af asfalten, som ligger der i forvejen. Dermed undgås de kendte køreskader, og der spares mange penge til reetablering.    

Det er en nem og prisbillig løsning. TDJ helleanlæg skader ikke vejen, da der blot bores ganske få huller til skruer og rawplugs. Derfor kan de let og hurtigt omplaceres, hvis trafikforholdene ændrer sig. TDJ helleanlæg er opbygget i elementer, hvilket gør det muligt, at transportere og flytte de enkelte sektioner efter behov uden brug af løftegrej, kraner eller andet.

Mere end 25 års erfaring på det tyske marked. 

 

Vi har haft stor succes med vores helleanlæg, rundt omkring i Danmark. Anlægget bliver oftest brugt som indsnævring af vejen, men mulighederne er mange, da det kan tilrettes efter specifikke ønsker.

Der er dyre anskaffelsesomkostninger, ved at lave helleanlæg i betonblokke. Disse betonblokke kræver en del forarbejde, samt en del løbende vedligeholdelse. Forarbejde og vedligeholdelse er minimeret med TDJ Helleanlæg.

Anlægsomkostningerne ved etablering og vedligeholdelse af traditionelle anlæg, er idag en væsentlig økonomisk faktor. TDJ helleanlæg kan etableres på ganske kort tid. Elemeterne er lette at håndtere. Elementerne skrues i underlaget, og herefter er anlægget færdigmonteret. TDJ helleanlæg kræver ingen løbende vedligeholdelse.

Eksempel på et påkørt helleanlæg

Økonomi

Der er 4 faktorer som alene
eller sammmen, gør dette koncept økonomisk unikt:   

- Enkel og hurtig montering
- Lave omkostninger
- Fleksibelt og flytbart 
- Ingen løbende vedligeholdelse

Samlet set markedets mest fleksible og økonomiske løsning. 

Helleanlæggene afsluttes med en kantblok af gummi

TDJ Kantblok 100cm sort fra trafikgummi.dk

Kantblokken monteres på hellens lige kant

TDJ Kantblot monteret på helleanlæg - trafikgummi.dk

Kantblokken passer til hellen

Dataark
minihelle

Dataark
helleblok

Dataark helleanlæg