Trafikgummi.dk

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Kontakt Torben DJ Andersen - TDJ Andersen k/s

Torben Andersen

Kantblok

TDJ Kantblok er fleksibel og alsidig

TDJ Kantblok m/ lige kant fra trafikgummi.dk. Sort med hvid refleks. P-stop, kantafslutning
Kantblok 100 cm m/lige kant anvendes bl.a. som afslutning på helleelementer, opdeling af kørebaner og afgrænsning i p-hus, samt p-stop.
TDJ Kantblok med rund kant. Anvendes som kantafslutning på standard helle og mini helle, eller som baneopdeling i f.eks. p-huse. P-stop. Trafikgummi.dk
Kantblok 100 cm m/afrundet kant anvendes bl.a. som afslutning til vores helleelementer, og som stopklodser på p-pladser.
TDJ Kantblok med rund kant fra trafikgummi.dk. P-stop, p-hus, parkeringshus, parkeringsplads, p-plads. Gummibjælke, markeringsbjælke

TDJ Kantblok

Der er nævnt nogle, men i praksis er anvendelsesmulighederne utallige. De kan f.eks. anvendes som alternativ til den traditionelle løsning med betonkantsten eller betonafslutning.

Anvendes bl.a. på parkeringspladser for at tvinge køretøjet til at stoppe, samt steder hvor der ønskes en afslutning – f.eks. på en legeplads med sand/jord.

 

Her er sikkerhed for en løsning, som holder i mange år!

 

TDJ Kantblok er fremstillet i langtidsholdbar kvalitetsgummi, som er uv-, varme- og kulderesistent. I praksis betyder det at de er særdeles holdbare, og ikke forgår pga. det omskiftelige danske vejrforhold.

 

Der er nævnt nogle eksempler her på siden, men i praksis er anvendelsesmulighederne utallige. De kan f.eks. anvendes som alternativ til den traditionelle løsning med betonkantsten eller betonafslutning. 

Anvendes bl.a. på parkeringspladser for at tvinge køretøjet til at stoppe, samt steder der ønskes en afslutning – f.eks. på en legeplads med sand/jord.

 

TDJ Kantblok er fremstillet i langtidsholdbar kvalitetsgummi, som er uv-, varme- og kulderesistente. I praksis betyder det at de er særdeles holdbare, og ikke forgår pga. det omskiftelige danske vejrforhold.

Her er sikkerhed for en løsning, som holder i mange år!

 

 

Kantblok i fleksibel og materiale

TDJ Kantblok m/lige kant er fleksibel og formbar – dvs. den kan bøjes således, at den kan passe til det emne eller formål der er tiltænkt.

Fås i sort og rødbrun, med hvide reflekser.

TDJ Kantblok med lige kant fra trafikgummi.dk. Fleksibel gummi. Kantafslutning
TDJ Minihelle 100x50cm med pullert og kantblok rund kant til kantafslutning - trafikgummi.dk.
Etablering af Kantblok

I forbindelse med etablering af vores helleelementer, kan man få en flot rund afslutning ved at bruge denne type kantblok/p-stop. Den er lige på bagkanten, og vil derfor ligge pænt langs kanten – afrundingen sikrer en pæn og blød afslutning.

Økonomi

Hurtig og enkel montering gør sammen med en billig anskaffelsespris, dette til et stærkt produkt i en økonomisk helhed. 

Der er høje omkostninger til reparation og vedligeholdelse af traditionelle kantsten og fortovskanter, når de påkøres af lastbiller eller anden tung trafik. Med TDJ gummikantblokke kan den del af slitagen nedsættes, idet hjulene kører over kantstenene uden at gøre skade. Omkostningerne til genopretning er sparet. 

TDJ Kantblok med lige kant fra trafikgummi.dk. P-stop, gummi markeringsbjælke, kantafslutning
TDJ Kant blok med lige kant fra trafikgummi.dk. Kantafslutning og baneopdeling. Beskyttelse af kantsten.
Montering

TDJ Kantblok kan monteres på flere måder. Ens for alle metoder er, at det ikke kræver mere end standard værktøj –  ingen løftegrej, eller specialværktøj. Én enkelt montør, kan problemfrit håndtere opgaven.  

Det er mest brugt, at skrue kantblokken fast, men også limes fast. Der kan også benyttes forankringsskruer, hvis der ønskes montering i blødt underlag.

Gummibjælker og kantblokke

dataark

P-stop, kantblok og P-markering

montering