Birgitte Petersen
Key Account Manager
trafikgummi@tdj.dk
9746 8222
Key Account Manager Birgitte Petersen

Kantblokke

TDJ gummikantblok er fleksibel, alsidig og har mange fordele

TDJ gummi Kantblok m/ lige kant
Kantblok 100 cm - lige kant Anvendes som kantblok på Helleanlæg, som kørebane afgrænsning i P-hus samt P-stop
Kantblok rund kant/P-stop
Kantblok 100 cm - afrundet kant Anvendes som kantblok på Helleanlæg, som kørebane afgrænsning i P-hus samt P-stop

TDJ gummikantblok

Her på siden er der nævnt nogle eksempler, men i praksis er anvendelsesmulighederne utallige. F.eks. som alternativ til den traditionelle løsning med betonkantsten eller betonafslutninger. TDJ gummikantblokke benyttes også, hvor der er et ønske om at afslutte ved sand eller jord f.eks. ved legepladser.

TDJ Parkeringsstop anvendes på parkeringspladser for at tvinge køretøjet til stop.

TDJ gummikantblokke er fremstillet i langtidsholdbar kvalitetsgummi. TDJ gummikantblok er UV-, varme- og kulderesistent. I praksis betyder det, at den er særdeles holdbar, og ikke forgår pga. de omskiftelige danske vejrforhold. Her er sikkerhed for en løsning, som holder i mange år.

Formbar kantblok

TDJ gummikantblokken er formbar – dvs. at den bøjes således, at den kan passe til det emne eller formål, det er tiltænkt.

TDJ gummikantblokke leveres i 100 cm. længde.  Sort eller rød/brun farve og som standard med reflekser.

TDJ Kantblok gummi - fleksibel bagside
tdj trafikgummi, kantblok, gummibjælke, p-stop. p-afgrænsning

Etablering af kantblokke

I forbindelse med etablering af kanblokken, kan man få en flot rund afslutning ved, at bruge denne type kantblok/p-stop. Den er lige på bagkanten, og vil derfor ligge lige så pænt som kantblokken. Afrundingen sikrer en pæn afslutning. 
Vi anbefaler at skære den over på midten, så den passer i enden.

Økonomi

Hurtig og enkel montering gør, sammen med en billig anskaffelsespris, dette til et stærkt produkt i en økonomisk helhed. 

Der er høje omkostninger til reparation og vedligeholdelse af traditionelle kantsten og fortovskanter, når de påkøres af lastbiller eller anden tung trafik. Med TDJ gummikantblokke kan den del af slitagen nedsættes, idet hjulene kører over kantstenene uden at gøre skade. Omkostningerne til genopretning er sparet. 

TDJ kantblokke gummi L100 cm
tdj trafikgummi, kantblok, gummikanststen, kantblok som kantsten, gummibjælke, markeringsbjælke, p-stop

Montering

Der er flere muligheder og måder, at montere kantblokke. Ens for alle metoder er, at det ikke kræver mere end standard værktøj –  ingen løftegrej eller specialværktøj. En enkelt montør kan problemfrit håndtere opgaven.  

Det er mest brugt, at skrue kantblokken fast. Kan også limes fast.  Eller man kan benytte forankringsskruer, hvis der ønskes montering i blødt underlag.

Gummibjælker og kantblokke

dataark

P-stop, kantblok og P-markering

montering