Trafikgummi.dk

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Kontakt Torben DJ Andersen - TDJ Andersen k/s

Torben Andersen

TDJ Standard Helleanlæg

Sikkerhed og økonomi i fokus

Et utal af muligheder med TDJ Helleanlæg

Anvendes mange steder i bybilledet, hvor man ønsker, at dirigere trafikken på den mest optimale og trafiksikre måde.

Ideel til at beskytte og undvige påkørsel, af betalingsanlæg i p-hus mm. 

 

TDJ Standard Helleanlæg monteret i p-hus i Nordhavnen til beskyttelse af betalingsanlæg - undgå påkørsel og skader. Opbygget af gummielementer. Trafikgummi.dk

Økonomiske løsninger med lave driftsomkostninger

TDJ Helleanlæg i gummi er den nye trend, da den både trafiksikkerhedsmæssigt og økonomisk overhaler de andre kendte løsninger. Et fleksibelt system, som er kommet for at blive. Fleksibiliteten gør, at man kan opbygge helleanlægget efter ønske og behov.

Hurtigt ser man lokalt fordelene med trafikgummi produkter. Bemærk vores tyske leverandør har mere end 25 års erfaring med disse produkter.

Hvor kan TDJ Helleanlæg anvendes?

Helleanlægget kan etableres alle de steder, hvor man normalt anvender helleanlæg. Desuden anvendes vores helleanlæg som indsnævringer på mindre veje, hvor hastigheden ønskes sænket.

Pga. fleksibiliteten kan der med fordel laves forsøg med opstilling, inden den permanente løsninger etableres. Dette sikrer den mest optimale løsning for gældende forhold.

Projekt Viborg Kommune

TDJ Standard Helleanlæg med pullert, steler, kunststofpullert. Sort gummi med hvide reflekser. Chikane, vejchikane, vejindsnævring, indsnævring. Trafikgummi.dk
TDJ Standard Helleanlæg med TDJ Kantblok med rund kant. P-stop, kantafslutning. Trafikgummi.dk

Etablering af TDJ helleanlæg med TDJ pullert montereret i Viborg kommune

Projekt Vordingborg Kommune

TDJ std. Helle med skilt ved fodgængerfelt fodgængerovergang. Helleanlæg med skilt påbudstavle D 15,3 - Tragikfummi.dk
TDJ Helleanlæg med skilt opsat ved fodgængerfelt - fra trafikgummi.dk

Etablering af TDJ helleanlæg med TDJ skilt og beslag montereret i Vordingborg kommune.

Projekt Hjørring Kommune

TDJ Std. helleanlæg med pullert fra Trafikgummi.dk.. Fås i sort og rødbrun med hvid refleks.
TDJ Std. helleanlæg med pullert fra Trafikgummi.dk - monteret i Hjørring Kommune. Fås i sort og rødbrun med hvid refleks.

Etablering af TDJ helleanlæg med TDJ pullert montereret i Tornby i Hjørring kommune. Der er i 2012 opstillet 20 sæt helleanlæg med pullerter på strækningen.

Projekt Holstebro Kommune

TDJ Standard Helle fra Trafikgummi.dk monteret på Struervej i Holstebro. Let og hurtig at montere. Helleanlæg kan tilskæres og justeres i størrelse om form.

Etablering af parkeringsbås med TDJ hellemoduler på Struervej i Holstebro. Hellemodulerne er tilskåret således, at de passer til formålet.  Der er afsluttet med TDJ universal kantblok.

Kombiner med pullerter for øget effekt

Det er muligt at kombinere et helleanlæg med en bøjelig gummipullert med reflekser. En løsning som er skånsom mod de “bløde trafikanter” ved en eventuel påkørsel. Ved en påkørsel med bil, bus eller lastbil vil helleanlægget og pullerten ikke tage skade –  pullerten vil blot reetablere sig. TDJ pullerter fås i forskellige farver.

Fleksibel og økonomisk koncept

TDJ Trafikgummi tilbyder markedets mest fleksible og økonomisk koncept. Et modulopbygget system som kan tilskæres således, at det kan benyttes til langt de fleste opgaver. TDJ Helleanlæg og vores øvrige fartbegrænser, er brugt rundt omkring i Europa i mere end 25 år 

 

 
TDJ Std. Helle med pullert - økonomisk og effektiv beskyttelse af tandstander på OK Tankstation. Trafikgummi.dk

TDJ Helleanlæg med to sorte pullerter monteret på tankstation, som afskærmning ved tankstandere. Hellen sikrer mod påkørsel af stander, og sikrer at bilen parkeres i en hensigtsmæssig afstand til standeren.

 

 

TDJ Kantblok kan med fordel anvendes til bl.a. montering i yderkanten af helleanlægget. TDJ kantblok leveres i farverne rød-brun eller sort med reflekser. Kantblokken leveres i 100 cm. Den fleksible bagside gør at den kan formes, krummes og tilskæres således, at den kan tilpasses efter ønske.

Dataark - standard helleanlæg