TDJ Standard Helleanlæg

Når sikkerhed og økonomi skal i fokus

Et utal af muligheder med
TDJ Helle

Anvendes mange steder i bybilledet, hvor man ønsker, at dirigere trafikken på den mest optimale og trafiksikre måde.

Økonomiske løsninger med lave driftsomkostninger

TDJ Helleanlæg af gummi er den nye trend. Da den både trafiksikkerhedsmæssigt og økonomisk overhaler de andre kendte løsninger. Et fleksibelt system, som er kommet for at blive. Fleksibiliteten gør, at man kan opbygge helleanlægget alt efter ønske og behov.

Hurtigt ser man lokalt fordelene med trafikgummi produkter. Bemærk vores tyske leverandør har mere end 25 års erfaring med disse produkter.

Hvor kan TDJ Helleanlæg anvendes?

Helleanlægget kan etableres alle de steder, hvor man normalt anvender helleanlæg.  Desuden anvendes vores helleanlæg som indsnævringer på mindre veje, hvor hastigheden ønskes sænket.

Pga. fleksibiliteten kan der med fordel laves forsøg med opstilling, inden den permanente løsninger etableres. Dette sikrer den mest optimale løsning for gældende forhold.

Projekt Viborg Kommune

TDJ flytbart Helleanlæg med kunststofpullert fra trafikgummi.dk
TDJ Kantblot monteret på helleanlæg - trafikgummi.dk

Etablering af TDJ helleanlæg med TDJ pullert montereret i Viborg kommune

Projekt Vordingborg Kommune

TDJ Helleanlæg med skilt - fodgængerfelt - trafikgummi.dk
TDJ Helleanlæg med skilt opsat ved fodgængerfelt - fra trafikgummi.dk

Etablering af TDJ helleanlæg med TDJ skilt og beslag montereret i Vordingborg kommune.

Projekt Hjørring Kommune

TDJ Helleanlæg med kunststofpullert fra trafikgummi.dk
TDJ Helleanlæg med kunststofpullert fra trafikgummi.dk - indsnævring af vejbane

Etablering af TDJ helleanlæg med TDJ pullert montereret i Tornby i Hjørring kommune. Der er i 2012 opstillet 20 sæt helleanlæg med pullerter på strækningen.

Projekt Holstebro Kommune

TDJ Helleanlæg fra trafikgummi.dk - tilskåret
Trafikgummi.dk

Etablering af parkeringsbås med TDJ hellemoduler på Struervej i Holstebro. Hellemodulerne er tilskåret således, at de passer til formålet.  Der er afsluttet med TDJ universal kantblok.

Kombiner med pullerter for øget effekt

Det er muligt at kombinere et helleanlæg med en bøjelig gummipullert med reflekser. En løsning som er skånsom mod de “bløde trafikanter” ved en eventuel påkørsel. Ved en påkørsel med bil, bus eller lastbil vil helleanlægget og pullerten ikke tage skade –  pullerten vil blot reetablere sig. TDJ pullerter fås i forskellige farver.

Fleksibelt og økonomisk koncept

TDJ Trafikgummi tilbyder markedets mest fleksible og økonomisk koncept. Et modulopbygget system som kan tilskæres således, at det kan benyttes til langt de fleste opgaver. TDJ helleanlæg og vores øvrige fartbegrænsere er brugt rundt omkring i Europa i mere end 25 år 

 

 
TDJ Standard helleanlæg med kunststofpullert fra trafikgummi.dk

TDJ helleanlæg med to sorte pullerter monteret på tankstation, som afskærmning ved tankstandere. Hellen sikrer mod påkørsel af stander, og sikrer at bilen parkeres i en hensigtsmæssig afstand til standeren.

Afslutning af helleanlægget

TDJ kantblokke kan med fordel bl.a. anvendes til montering i yderkanten af helleanlægget. TDJ kanblokke leveres i farverne rød-brun eller sort med reflekser. Kantblokken leveres normalt i stykker af 100 cm. Den fleksible bagside gør at den kan formes, krummes og tilskæres således, at den kan tilpasses efter ønske.

Dataark - standard helleanlæg