Torben Andersen
trafikgummi@tdj.dk
9746 8222
Torben DJ Andersen - TDJ Andersen k/s

TDJ Helle

Når sikkerhed og økonomi skal i fokus

Et utal af muligheder med TDJ Helle

Anvendes mange steder i bybilledet, hvor man ønsker, at dirigere trafikken på den mest optimale og trafiksikre måde.

  • Helleanlæg ved fodgængerovergange
  • Indsnævring for fartdæmpning
  • Adskillelse af kørebaner og cykelstier
  • Midlertidige foranstaltninger i forbindelse med vejarbejde eller store arrangementer

Økonomiske løsninger med lave driftsomkostninger

TDJ Helleanlæg af gummi er den nye trend. Da den både trafiksikkerhedsmæssigt og økonomisk overhaler de andre kendte løsninger. Et fleksibelt system, som er kommet for at blive. Fleksibiliteten gør, at man kan opbygge helleanlægget alt efter ønske og behov.

Hurtigt ser man lokalt fordelene med trafikgummi produkter. Bemærk vores tyske leverandør har mere end 25 års erfaring med disse produkter.

Hvor kan TDJ Helleanlæg anvendes?

Helleanlægget kan etableres alle de steder, hvor man normalt anvender helleanlæg.  Desuden anvendes vores helleanlæg som indsnævringer på mindre veje, hvor hastigheden ønskes sænket.

Pga. fleksibiliteten kan der med fordel laves forsøg med opstilling, inden den permanente løsninger etableres. Dette sikrer den mest optimale løsning for gældende forhold.

Projekt Viborg Kommune

Standard helle 80x160 cm med kunststofpullert
TDJ Kantblok - bagkant til std. helle

Etablering af TDJ helleanlæg med TDJ pullert montereret i Viborg kommune

Projekt Vordingborg Kommune

TDJ gummi standard helle i fodgængeroverfelt
TDJ gummi standard helle i fodgængeroverfelt

Etablering af TDJ helleanlæg med TDJ skilt og beslag montereret i Vordingborg kommune.

Projekt Hjørring Kommune

TDJ gummi helle std. - rødbrun
TDJ helle - model Hjørring i mørket

Etablering af TDJ helleanlæg med TDJ pullert montereret i Tornby i Hjørring kommune. Der er i 2012 opstillet 20 sæt helleanlæg med pullerter på strækningen.

Projekt Holstebro Kommune

Tdj standard helle - tilskåret
Tdj standard helle - tilskåret

Etablering af parkeringsbås med TDJ hellemoduler på Struervej i Holstebro. Hellemodulerne er tilskåret således, at de passer til formålet.  Der er afsluttet med TDJ universal kantblok.

Kombiner med pullerter for øget effekt

Det er muligt at kombinere et helleanlæg med en bøjelig gummipullert med reflekser. En løsning som er skånsom mod de “bløde trafikanter” ved en eventuel påkørsel. Ved en påkørsel med bil, bus eller lastbil vil helleanlægget og pullerten ikke tage skade –  pullerten vil blot reetablere sig. TDJ pullerter fås i forskellige farver.

Fleksibelt og økonomisk koncept

TDJ Trafikgummi tilbyder markedets mest fleksible og økonomisk koncept. Et modulopbygget system som kan tilskæres således, at det kan benyttes til langt de fleste opgaver. TDJ helleanlæg og vores øvrige fartbegrænsere er brugt rundt omkring i Europa i mere end 25 år 

 

 
Tdj Std. helle til beskyttelse af tankstander

TDJ helleanlæg med to sorte pullerter monteret på tankstation, som afskærmning ved tankstandere. Hellen sikrer mod påkørsel af stander, og sikrer at bilen parkeres i en hensigtsmæssig afstand til standeren.

Afslutning af helleanlægget

TDJ kantblokke kan med fordel bl.a. anvendes til montering i yderkanten af helleanlægget. TDJ kanblokke leveres i farverne rød-brun eller sort med reflekser. Kantblokken leveres normalt i stykker af 100 cm. Den fleksible bagside gør at den kan formes, krummes og tilskæres således, at den kan tilpasses efter ønske.

Dataark - standard helleanlæg