Trafikgummi.dk

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Kontakt Torben DJ Andersen - TDJ Andersen k/s

Torben Andersen

Hvad kan vi hjælpe dig med?

- Kontakt os for spørgsmål, råd og vejledning

TDJ Trafikgummi.dk er Danmarks største distributør af trafikprodukter, fremstillet i gummi. Vi har et bredt sortiment, som dækker store dele af behovet til veje og andre områder, hvor der er trafik og færdsel. Anvendelse af trafikforanstaltninger fremstillet i gummi er stigende grundet de lave anskaffelsesomkostninger, minimal vedligeholdelse og stor fleksibilitet, som kendetegner vores produkter.

TDJ Andersen Torben Andersen - direktør - indehaver - TDJ Andersen - TDJ Hors - Trafikgummi.dk
TDJ Andersen - Trafikgummi.dk - Kontakt - Eva Madsen - medarbejder kontor og lager
TDJ Hors - TDJ Andersen - Lene Karmark - digital og webansvarlig

Trafikgummi.dk er en del af TDJ Andersen K/S, og Torben Andersen varetager salget af vores trafikprodukter. Vi finder den bedste og mest optimale løsning, til vores kunder og samarbejdspartnere. Det er ikke altid den dyreste løsning, der også er den bedste løsning. Kontakt os gerne hvis du ønsker et godt og uforpligtende tilbud, eller har brug for råd og vejledning.

Vores virksomhedsgrundlag bygger på fleksibilitet. Evnen til at arbejde løsningsorienteret, og at kunne omstille sig og træffe hurtige beslutninger. Dermed kan vi give vores kunder den bedst mulige vejledning, og de bedste løsninger indenfor vores arbejdsområde. 

TDJ Andersen K/S ejes af Torben D. J. Andersen og er etableret i 1993. Kendetegnende for firmaet er, at udvikle nye kundevenlige koncepter og løsninger. Det er vigtigt for os, at Trafikgummi.dk og TDJ Andersen forbliver en stærk aktør på vore markeder – derfor udvikler vi konstant. TDJ Andersen K/S har samhandel med Færøerne, Grønland, Italien, Holland, Tyskland, Sverige, Finland, Island, Polen, Kina, USA og England. 

Med i prisen får du altid

Her finder du os:

Du er velkommen til selv af hente dine varer, eller blot komme forbi til en kop kaffe. Adressen er: Sønder Savstrupvej 22- 24, 7500 Holstebro.
Vi er på kontoret i normal arbejdstid, men giv os et ring på 97468222 inden du kommer – så er vi sikre på at kaffen er rendt igennem. Det er også muligt at hente varer efter lukketid, eller i weekenden mod forudgående aftale.  

Kontakt:

TRAFIKGUMMI.dk
www.trafikgummi.dk

TDJ Andersen K/S

Sønder Savstrupvej 22- 24

Savstrup
DK-7500  Holstebro
Telefon + 45  97 46 82 22
Mobil    + 45  40 10 30 64
CVR: DK27098231
Bank/konto: 8117-1395461

Privatlivs- og databehandlingspolitik kan ses på: http://www.tdj.dk/index.php/firma-information